Benvinguda



La Confraria de Sant Pere Apòstol, neix a meitat del segle passat, ara fa més de seixanta anys. De la mateixa manera que antigament las confraries és formaven en el si dels moviments gremials, ( exemples en són les confraries dels pagesos, dels paletes, del metall, del tèxtil, i així un llarg etcètera ), la nostra també ho fa moguda per la inquietud d’un grup de persones a les que unia una relació laboral al voltant d’una empresa avícola, la COOPERATIVA COMARCAL D'AVICULTURA DE REUS.


En els seus estatuts, ja es recull la voluntat d’ajuda al desfavorit, i portar el consol al malalt, però també contempla el desig de participar en actes públics de manifestació religiosa, així com també s’expressa la voluntat de contribuir a l’enaltiment de la Setmana Santa reusenca. Sent fidels a aquests principis, més de mig segle després i d’una manera ininterrompuda en els 25 darrers anys, seguim participant, fent-nos més pressents cada any a nombrosos actes de la Quaresma i Setmana Santa de la nostra ciutat.


Aprofitant els avantatges que ens ofereixen les noves tecnologies de la comunicació, hem obert aquest nou espai web, des del qual us convido a visitar-nos, ens aneu coneixent, i si és el vostre desig, contacteu amb nosaltres.


Ànims i . . . FINS SEMPRE.

Salutacions a tothom.

Salvador Cabré Ortiz
President